Безкоштовна доставка від 5000 грн

Пн-Пт: 9:30-18:30

Догляд за волоссям влітку: що робити, а чого краще уникати

Догляд за волоссям влітку:
прості правила догляду за волоссям в спекотну пору року

Влітку волосся потребує особливого догляду. Сонце, вітер, сіль, хлор в басейнах, пісок — все це шкодить вашому волоссю, тому і догляд має бути особливим. Прямі сонячні промені дуже шкодять волоссю. Вони настільки його пересушує, що волосина стає ламкою. До того ж вигорання теж є небезпечним. Адже цей процес знищує природній пігмент (колір), волосина стає порожньою (без пігменту) і виглядає не здоровою.

Ось кілька простих правил, аби зберегти ваше волосся влітку

  • Використовуйте засоби для захисту волосся від сонця: шапки, капелюшки, бандани або спеціальні засоби з фільтрами. Це допоможе запобігти висиханню і пошкодженню волосся від ультрафіолетових променів.
  • Використовуйте зволожуючі маски для волосся та натуральні шампуні. Це допоможе зберегти його здоровим. Обирайте засоби з мінімальною кількістю хімічних компонентів, таких як сульфати, парабени і силікони.
  • Використовуйте спреї з захистом від сонця для волосся. Вони захистять ваше волосся від ультрафіолетових променів, а також зменшать його висихання та ламкість.
  • Регулярно робіть стрижку волосся, щоб уникнути розділених кінчиків. Це також допоможе зберегти здорове волосся і підтримувати його форму.

  • Уникайте фарбування волосся влітку або, якщо ви все ж хочете змінити колір, використовуйте фарбу з найбільш натуральним складом.
  • Ретельно мийте волосся після купання в солоній воді або басейні, щоб видалити з нього залишки хлору.
  • Використовуйте гребінець з широкими зубцями для розчісування волосся, щоб уникнути пошкоджень. Щоб уникнути пошкодження волосся, не затягуйте його в тугий хвіст або косу.
  • Не використовуйте фен і засоби для укладання волосся занадто часто, оскільки це може висушувати волосся.
  • Якщо ви використовуєте засоби для укладання волосся, вибирайте легкі формули, щоб уникнути важкості волосся та уникати пошкодження.

В Цілому, волосся влітку потребує більшого зволоження та більш дбайливого догляду. Старайтесь не використовувати стайлінгові засоби для сильної фіксації. Вони обтяжують і точно не роблять користі в спекотну пору року. Обирайте натуральні шампуні, маски і кондиціонери. Не шкодуйте корисних олій натурального походження, — вашому волоссю треба турбота.

Інтернет-магазин Hair & Care створений лікарями трихологами. І ми консультуємо онлайн. Всього за 15 хвилин ми підберемо комплекс догляду за волоссям, який підійде саме вам. Визначимо ваш тип та стан шкіри голови та волосся, проблеми та побажання. Підберемо те, що точно буде ефективним. 

Оберiть мову

preloader