Безкоштовна доставка від 5000 грн

Пн-Пт: 9:30-18:30

Маска для обличчя: про користь, дію та любов

Маска для обличчя:
про користь, дію та любов

Маска для обличчя — це більше, ніж косметичний продукт. Маска — це безцінні 20 хвилин для себе. Пауза, на яку заслуговує кожна. Момент, коли важлива тільки ти для себе. Все інше почекає. Особлива турбота про молодість та здоров’я шкіри. 

 

А якщо без лірики, — це важливий етап догляду. Завершальний, концентрований, корисний. У складі масок — значно більше компонентів, які насичують та відновлюють шкіру. Давайте розбиратись, які вони бувають, для чого і як обирати. 

Маски для обличчя призначені для регулярного очищення, зволоження та живлення шкіри і доповнюють щоденний догляд за нею. Для ще більш концентрованої дії, звісно, можна обрати концентрат для обличчя. Але і маски мають сильний ефект для шкіри. Концентрований комплекс інгредієнтів проникає глибоко в дерму, покращуючі кровообіг і насичуючи її корисними мікроелементами. Маску для обличчя слід використовувати 2-3 рази на тиждень, залежно від стану шкіри. 

Які бувають маски для обличчя 

Перед тим, як придбати маску для обличчя, необхідно визначити свій тип шкіри та виявити її особливості та потреби. Якого компоненту потребує ваша шкіра зараз? Яку проблему маска має вирішити? Якого ефекту ми прагнемо? В якій формі має бути продукт, аби ви точно не забували ним користуватись? Якщо вам складно визначитись з продуктом, — пишіть нам! Проконсультуємо, підберемо, допоможемо.  За формою маски можуть бути кремові, гелеві, кисневі, глиняні або маски-пілінги. 

 

 

Крем-маски для обличчя: особливості та дія

Підходять для чутливої, сухої шкіри, яка потребує пом’якшення та живлення. Крем-маска для обличчя є комбінацією властивостей крему і маски. Вона має більш насичений склад, ніж звичайний крем, але залишається на шкірі довше, ніж звичайна маска. 

Переваги — очевидні:

  • Глибоке зволоження. Багато крем-масок націлені на інтенсивне зволоження, завдяки чому вони ідеально підходять для осіб із сухою або обезвоженою шкірою.
  • Відновлення. Вони можуть містити інгредієнти, які сприяють регенерації клітин та відновленню шкіри після стресів або навантажень (наприклад, після сонця або холодного повітря).
  • Живлення. Крем-маски зазвичай насичені живильними компонентами, такими як вітаміни, масла та інші корисні речовини.
  • Зручність застосування. На відміну від багатьох інших масок, крем-маску можна наносити на ніч, не змиваючи її, якщо це рекомендовано в інструкції.
  • Підходить для чутливої шкіри. Оскільки багато крем-масок націлені на заспокоєння і відновлення, вони можуть підходити для людей із чутливою шкірою. 

Як приклад ефективної маски для обличчя — Маска з вітамінним комплексом для обличчя ADN Vitamins mask Anti-aging Complex. Ізраїльский бренд професійної косметики для шкіри. Ефективна вітамінна маска для обличчя, яка забезпечує першокласне харчування кожному покриву, а також сприяє його швидкому відновленню. Містить гіалуронову кислоту та фруктові екстракти, що дає зволоження, збагачує шкіру біофлаваноїдами, забезпечуючи заспокійливий ефект. Можна використовувати як маску під масаж.

В нашому асортименті — десятки кремових масок для будь-якого типу шкіри. Антивікові, зволожуючі, з коллагеном або з вітаміном С. 

Пілінг-маски для очищення та відновлення шкіри 

Пілінг-маска для шкіри обличчя – це косметичний продукт, який поєднує властивості пілінгу і маски. Її головне призначення – видалення мертвих клітин на поверхні шкіри, стимулювання оновлення клітин, вирівнювання текстури шкіри та покращення її якості. Кремова текстура пом’якшує ороговілі клітини шкіри, а скрабуючі компоненти та кислоти м’яко відлущують.

Ось декілька основних характеристик та переваг пілінг-масок:

  • Механічний та хімічний пілінг. Деякі пілінг-маски містять дрібні абразивні частинки для механічного видалення мертвих клітин. Інші використовують хімічні речовини (наприклад, гліколева, лактова або саліцилова кислота) для розчинення мертвих клітин.
  • Покращення текстури шкіри. Пілінги допомагають видаляти мертві клітини, завдяки чому шкіра стає гладшою і м’якшою на дотик.
  • Вирівнювання тону шкіри. Видаленням мертвих клітин і стимулюванням відновлення клітин пілінг-маски можуть допомогти вирівняти тон шкіри та зменшити плями.
  • Підготовка до інших продуктів. Після пілінгу продукти для догляду за шкірою краще проникають у шкіру, що робить їх ефективнішими. 


Наш фаворит —
Маска-пілінг для обличчя з фруктовими кислотами EVO derm. Активні інгредієнти: Кунжутна олія зволожує, заспокоює та відновлює захисні функції шкіри. Сезамол є пасткою для вільних радикалів (має високу антиоксидантну активність). Фруктові кислоти, отримані шляхом ферментації 5 рослинних екстрактів: чорниці (молочна кислота), цукрової тростини (гліколева кислота), апельсину та лимону (лимонна кислота), кленового сиропу (винна кислота), а також мигдальна кислота.


Важливо пам’ятати, що пілінги можуть бути агресивними для шкіри. Якщо у вас чутлива шкіра або є які-небудь шкірні проблеми, перед застосуванням пілінг-маски слід проконсультуватися з дерматологом.

Гелева маска для обличчя: особливості та ефект

Гелева маска для обличчя — це засіб для догляду за шкірою, який має легку, гелеву текстуру. Такі маски надзвичайно популярні завдяки своїму приємному відчуттю на шкірі та швидкому дії. Такі продукти часто містять гіалуронову кислоту або інші зволожувачі компоненти. Завдяки ним ми можемо досягнути миттєвої дії — зволожити, покращити колір, відновити тонус. Вони легко наносяться і швидко засвоюються. Завдяки своїй прохолодній текстурі гелеві маски часто заспокоюють і охолоджують шкіру, особливо після сонячних опіків або інших подразнень.

 


Наш фаворит —
Гелева зволожувальна маска для відновлення бар’єру шкіри Ptashkin Sad “Breeze”.  Українська, натуральна, дієва. Інтенсивно зволожує та відновлює шкіру завдяки збалансованій формулі в яку входить комплекс трьох морських водоростей, ферментований чорний чай (комбуча) та азіатська центела . Завдяки такому комплексу, з кожним використанням маски, бар’єрний шар шкіри зміцнюється та покращується еластичність. 

Допомагає підтримувати природний мікробіом та тургор шкіри. Маска ефективна навіть для дуже сухої шкіри, допомагає зняти подразнення, захистити шкіру від негативного впливу навколишнього середовища та сприяє зміцненню природного бар’єра шкіри.

Кисневі маски для шкіри: вау-ефект після першого використання

Кисневі маски для обличчя – це інноваційний засіб догляду за шкірою, який використовує кисневі пузирці для очищення пор та підвищення циркуляції крові в шкірі. Коли маска наноситься на обличчя, вона починає «бурхливо» реагувати з повітрям, утворюючи пузирці. Пузирці, які утворюються на поверхні шкіри, допомагають «витягувати» забруднення з пор, роблячи шкіру чистіше. Багато кисневих масок також містять вітаміни та інші корисні інгредієнти, які живлять шкіру. Ці маски зазвичай підходять для різних типів шкіри, але завжди варто звертати увагу на склад, якщо у вас є конкретні проблеми або чутливість.

 


Наш фаворит —
Киснева маска для обличчя Su:m37 Bubble de white mask. Корейська формула молодості шкіри. Склад — на основі ферментованого інгридієнта для освітлення NAPS та потужного антиоксиданту з ягід Асаї, дає можливість отримати свіжу, сяючу шкіру. Екстракт портулаку пом’якшує шкіру, а бульбашки кисню очищають пори від бруду та жиру, роблячи шкіру бездоганною.

Підібрати маску для обличчя 

Косметика для обличчя має бути підібрана індивідуально. Кожен компонент впливає на стан та структуру шкіри, тож склад має відповідати саме вашим потребам. В асортименті Hair&Care — більше 50 продуктів для різних типів шкіри. Антивікові засоби для розгладження мімічних зморшок, вітамінні креми та маски для освітлення та живлення, пілінг-маски для глибокого очищення та відновлення природнього блиску. Просто напишіть нашим менеджерам, якщо важко обрати. Ми визначимо ваш запис, підберемо ефективне. 

 

Оберiть мову

preloader