Безкоштовна доставка від 5000 грн

Пн-Пт: 9:30-18:30

Стайлінг для чоловіків: матове, з блиском або гель

Стайлінг для чоловіків:
матове, з блиском або гель

Засоби для укладання волосся — як останній штрих художника. Як гудзик, якого не вистачає на піджаку. Як ті «ще п’ять хвилин» після будильника. Вони завершують, гармонізують, створюють цілісне. 

Чоловіча косметика для укладання волосся уходить далеко в історію. Перші чоловічі косметичні засоби, що використовувалися як стайлінг, були знайдені у зразках волосся, взятих з давньоєгипетських мумій. Речовини складалися переважно зі смол і жирів рослинного або тваринного походження. 

Як з’явились засоби для укладання чоловічої стрижки 

На межі 19-20 століть засоби для укладання чоловічого волосся почали виробляти в тому вигляді, в якому вони використовуються сьогодні. З’явилися помади та віск на основі бджолиного воску і вазеліну. Потім виробництво перейшло до гелів, мусів і лаків. Сьогодні, коли культивується культура чоловічого догляду та укладання, важко уявити чоловічу зачіску без правильного стайлінгу. Щоб підібрати правильну укладку, потрібно розуміти, який фініш ви хочете отримати і який тип волосся у вас є. 

Укладка — це легко. Її можна зробити за кілька хвилин зранку, і протягом дня мати гарний вигляд зачіски.  Потрібно лише виробити звичку. Вам потрібен віск, якщо ви хочете утримати форму волосся. Паста або помада для укладки — якщо ви хочете об’єм і легкий блиск, який тримається цілий день. Гель, якщо ви хочете надати волоссю блиск, форму і еластичність. Глина — для матового ефекту і середньої фіксації. 

Помади для укладання волосся 

Перші помади з’явилися на початку 20-го століття і ще не були такими популярними, як ті, що супроводжували розвиток культури рок-н-ролу в 1950-х роках. Проте вже тоді стайлінгові засоби створювали «стильний безлад» і вважалися ідеальними для укладання складних зачісок, таких як помпадури та подовжені підрізи. Існує два види чоловічої помади: вазелінова (аналог вазеліну) та на водній основі. Перша була дебютом світового виробництва. Друга легша і легше змивається. 

Рекомендуємо помаду для надання блиску Graham Hill Woodcote Glam Pomade. Прозора, середня фіксація, витриманий блиск. Звісно, вона не дасть такого ефекту як матова паста для укладки. Але її дія — інша. Якщо хочеться мати легкий блиск на зачісці протягом дня, — точно варто звернути увагу на помаду для укладки. 

Паста для укладки волосся для чоловіків 

Найпопулярніший засіб для створення чоловічої зачіски — паста на водній основі. Вони легкі, тримають форму зачіски протягом дня, легко змиваються водою. Її щільна кремоподібна структура надає потрібний об’єм, не підкреслюючи окремі пасма волосся, як віск або помада. Паста не надає блиску, не прилипає до пасом волосся і утримує їх на місці протягом усього дня.

Наш стовідсотковий фаворит — Паста для укладання волосся, середньої фіксації Uppercut Deluxe Featherweight для чоловіків. Матова, легка, без блиску. Трішки засобу на пальці — розтерти в руках — надати зачісці бажану форму. Триматиметься до самого вечора, перевірено роками. 

Гелі для укладки волосся 

Гелі були одними з перших стайлінгових засобів, що використовувалися для укладання жіночого та чоловічого волосся. Близько 2 000 років тому з’явилася культура укладання волосся за допомогою всіх форм жирів, смол і навіть гною тварин. Головна відмінність гелів від інших чоловічих засобів для укладання — яскраво виражений блиск і ефект «мокрого волосся». З його допомогою можна створити легендарний «їжачок» або надати кучерявим локонам чіткої хвилі. Згадайте, скільки десятиліть така укладка була в моді? Головний принцип укладання гелем — волосся має бути сухим. Якщо його нанести на вологе волосся, воно просто прилипне і втратить об’єм. 

 

Тут наш фаворит — Гель сильної фіксації American Crew Classic Superglue Gel. Теж все просто у використанні. Нанести на руки — розтерти долонями — сформувати зачіску. Прибирає пухнастість, робить волосся більш слухняним та блискучим. Але без мокрого ефекту, виключно натуральний блиск здорового волосся. 

Стайлінгові засоби для укладки волосся

В інтернет-магазині Hair&Care ви точно знайдете те, що шукали. Ми ретельно обирали бренди і продукти, аби задовільники кожного. Матові пасти для укладки або гелі з легким блиском. Лаки для чоловічого та жіночого волосся. Або мусс. Легка пінка з приємним ароматом, який тримається на волоссі до вечора. І раптом вам складно визначитись і знайти потрібне, — просто напишіть нам в будь-який месенджер. Підкажемо, покажемо, підберемо. 

Оберiть мову

preloader