Безкоштовна доставка від 5000 грн

Пн-Пт: 9:30-18:30

ТОП-10 продуктів для волосся: ви їх полюбили — ми їх схвалюємо

ТОП-10 продуктів для волосся:
ви їх полюбили — ми їх схвалюємо

Популярні. Дієві. Улюблені. Ми зібрали ТОП-10 засобів для волосся, які за останній рік ви купували найчастіше. Проаналізували та не здивувались. Схвалюємо ваш вибір, дорогенькі!

Шампунь для волосся, маска для реконструкції, термозахисний спрей з вау-ефектом або навіть матова паста для укладання чоловічого волосся. Тут — все. Тож, записуйте. Обирайте і бігом замовляйте.

Популярні засоби для волосся 

Беззаперечний топ — маска для реконструкції волосся Oway Rebuilding Hair Mask.

Маска, яка робить дива. Відновлює волосся як повноцінна салонна процедура реконструкції. Маска для відновлення та реконструкції дуже пошкодженого волосся Oway ReLife – це сучасний органічний засіб, створений для інтенсивного лікування структури волосся «зсередини». Органічна маска повністю забезпечує волосся особливою білковою речовиною, яка необхідна для відновлення структури волосся, і водночас закриває кутикулу.

Маска Oway ReLife живить і відновлює завдяки особливому компоненту Prodew 500, який представляє собою суміш амінокислот з органічним екстрактами бамбука. При регулярному застосуванні ви неодмінно отримаєте м’яке, зволожене волосся, повністю відновлене зсередини.

Засіб для миттєвого відновлення волосся MOREMO Water Treatment Miracle 10 Blooming Edition.

За багатьма критеріями ця маска миттєвої дії цілком може стати повноцінною альтернативою вашій звичній масці для волосся. Але звісно, все індивідуально. Треба багато спробувати, але визначитись і обрати своє. Ви можете використовувати його в міру необхідності. Так як засіб містить більше 50 відсотків зволожуючих компонентів,  він  інтенсивно зволожить волосся і допоможе відновити його  всього за 10 секунд.

Рідка форма засобу дозволяє швидко засвоювати поживні речовини пошкодженими кутикулами, робить волосся м’яким і блискучим, допомагає боротися з посіченими  кінчиками, запобігає їх появі, Не містить силікону. рН 6,5 – 7,5.

Гідролізовані шовк, колаген і кератин додадуть блиск і об’єм вашому волоссю, еластичність, зволожать і зроблять більш м’яким і слухняним, допоможуть позбутися посічених кінчиків. 17 видів натуральних амінокислот. Одна з переваг амінокислот перед іншими активними косметичними інгредієнтами – невеликий розмір молекул, що дозволяє їм глибоко проникати в структуру волосся і брати участь в процесах відновлення, виступають зволожуючим фактором, забезпечують антиоксидантний захист, тобто захищають волосся від пагубного впливу окисного пошкодження (дія УФ-променів , тепла, навколишнього середовища, окислювальних хімічних препаратів та ін). Екстракт обліпихи забезпечить рясне зволоження та живлення пошкодженого волосся, усуне ламкість і схильність до утворення посічених кінчиків.

Засоби для відновлення та захисту волосся

Спрей-термозахист Abril et Nature Nature-Plex Spray.

Робить справжній міракл! Завдяки цистиновому комплексу засіб відновлює кератинові волокна, зміцнюючи й ущільнюючи структуру локонів. Інтенсивне зволоження, активне оновлення і повноцінне живлення волоссю забезпечують гіалуронова кислота, рослинні екстракти і олії. Двохфазний спрей можна використовувати перед укладанням волосся феном або як spf-спрей. Він насичує вологою та вітамінами, знімає пухнастість, ущільнює, дає легкий ефект кератинового випрямлення. 

Шампунь енергетичний для щоденного застосування для волосся – Insight Energizing Shampoo.

Універсальний шампунь для всіх типів волосся. Органічний екстракт лимона усуває ламкість та ущільнює волосся. Олії кукурудзяних паростків, соняшника та абрикосу повертають природній блиск, м’якість та еластичність. 

Ще один улюбленець наших клієнтів — універсальний реконструктор для ламкого та посіченого волосся Monmar Brazil gold Sos.

Універсальний реконструктор для волосся. Абсолютний бестселер. Паличка-виручалочка в будь-якій ситуації. Відновлює пошкоджене, крихке, ламке, посічене волосся. Надає зволоження та зміцнення тонкого волосся. Працює на молекулярному рівні в кортекальному та кутикулярному шарі. Підходить для всіх типів волосся. 

Радимо використовувати цей чудо-засіб 1-2 рази на тиждень. Реконструктор треба наносити на вимите та злегка підсушене волосся. Виключно по довжині, оминаючи корені. Вау-ефект помітний одразу! От просто після першого ж використання волосся — як після повноцінної салонної процедури. 

Косметика, яка відновлює волосся

Незмивний спрей-кондиціонер для всіх типів волосся Milk Shake leave in conditioner.

Ідеально підходить для сухого та пошкодженого волосся.  Містить гідролізовані молочні протеїни, які відновлюють структуру волосся та розгладжують його. Екстракт меду зволожує, екстракт папайї захищає волосся від пошкоджень, а комплекс Integrity 41® забезпечує захист від ультрафіолету. Після використання кондиціонера волосся залишається блискучим, м’яким і легше піддається укладанню. Екстракт меду у складі ніжно зволожує та розгладжує. Екстракт папайї — підтримує зволоження волосини зсередини. Екстракт чорниці живить та повертає волоссю природній блиск. 

Шампунь Mediceuticals Folligen проти випадіння та стоншення волосся.

Надає об’єм та щільність, додає натуральний живий блиск та шовковистість навіть дуже тонким волосинкам. Завдяки формулі PureZero у складі шампунь ніжно очищує шкіри голови, не вимиваючи при цьому природні жири. Не пересушує та не порушує гідроліпідний бар’єр. Підходить для всіх типів волосся. Для тонкого та ослабленого цей засіб — скарб! Зупиняє випадіння, активізує ріст нових волосинок. Покращує кровообіг шкіри голови та детоксикує її від ДГТ. Окрім того, у складі є формула Color Retention Complex, яка забезпечує надійний захист кольору. При застосуванні рекомендуємо залишити засіб на кілька хвилин, і тільки потім збити теплою водою.

Заспокійливий шампунь для чутливої шкіри голови SHAMPOO LENITIVO MEDAVITA.

Призначений для відновлення та живлення чутливої шкіри голови. Має заспокійливий ефект. Завдяки особливому складу м’яко очищає, позитивно впливає на здоров’я шкіри й волосся. Регулярне застосування шампуню дає змогу досягти ефективного очищення шкірного покриву, зняття подразнень. Після його використання виникає відчуття легкості, м’якості. Локони набагато простіше розчісується, набувають блискучий і привабливий вигляд.

У складі — натуральні компоненти та інгредієнти, які комплексно впливають не тільки на шкіру, але й на корені волосся. Зокрема, це – зародки пшениці та лаванда. Шкіра ніби легше дихає, з’являється неймовірне відчуття чистоти та м’якого очищення. 

Ще один улюбленець клієнтів Hair&Care — двофазний спрей-кондиціонер з колагеном та еластином ERAYBA NC18.

Цей продукт призначений для відновлення, живлення та тонізування волосся. Універсальний двофазний Erayba NC18 створений на основі рослинних протеїнів. Після першого ж застосування миттєво відновлює ламке волосся, захищає його від агресивного впливу навколишнього середовища, надає блиску і приголомшливий шовковистості. До складу спрею входять молочко солодкого мигдалю, екстракт авокадо, гідролізований соєвий білок, кератин, вітаміни, мінерали, амінокислоти. Ці компоненти зміцнюють волосяні цибулини, забезпечують вітамінами, мінералами та амінокислотами волосяне волокно, підтримують оптимальний рівень зволоження волосся. Бонусом спрею є те, що він знімає статику, полегшує розчісування волосся та містить сонцезахисний фільтр. 

Матова помада для волосся середньої фіксації Uppercut Deluxe Barbers Collection Matt Pomade.

Базова. Універсальна. Найпопулярніша. Ця паста для укладання чоловічого волосся — на водній основі. Тому вона ідеально підходить для щоденної домашньої укладки. Для цього достатньо взяти трошки засобу в руки, розтерти в руках, сформувати зачіску. Змивається легко, знову ж таки завдяки водній основі. 

Косметика для волосся та шкіри

Hair&Care — інтернет-магазин косметики для волосся та шкіри. Провідні світові та українські бренди. Ми зібрали в одному шопі те, чим користуємось самі і що радимо від серця. І раптом навіть цей ТОП-10 не допоміг вам визначитись з вибором, — пишіть нам. Ми визначемо ваші потреби, підберемо ефективне. 

Оберiть мову

preloader