Безкоштовна доставка від 5000 грн

Пн-Пт: 9:30-18:30

ТОП-3 олійки для волосся: дайте кінчикам життя

ТОП-3 олійки для волосся:
дайте кінчикам життя

Олія для кінчиків волосся — це база. Мастхев. Важливий етап догляду. Без неї кінчики довго не живуть. А ми — за красиве волосся протягом всього життя.

Давайте розберемось, що це і для чого. Чи дійсно олійки для кінчиків такі необхідні. Чи це просто маркетинг, аби продати нам додаткову баночку?

Ноу! Масло для кінчиків дійсно робить свою справу. Воно подовжує життя волосся, запобігає посіченню, живить та зволожує. Масло для кінчиків волосся може створити захисний бар’єр, що запобігає пошкодженням від впливу навколишнього середовища, ультрафіолетового випромінювання і інших факторів. Використання таких олійок допомагає зміцнити волосся, зменшити ламкість і зробити його більш стійким до механічних пошкоджень. Окрім цього, масло для волосся може надати природній здоровий блиск і покращити його вигляд.

Ключові компоненти масел для кінчиків волосся

Звісно, олійки для кінчиків можуть бути абсолютно різні. Різні активні компоненти, різна текстура та навіть ефект. Але є все ж таки ключові компоненти, які входять до складу більшості масел для волосся.

  • Кокосове масло має властивості зволоження і живлення волосся, допомагаючи запобігти ламанню і посіченню кінчиків.
  • Масло аргана багате жирними кислотами і вітамінами, які поліпшують структуру волосся і роблять його менш вразливим до пошкоджень.
  • Масло ши має властивості зволоження і може допомогти відновити пошкоджені кінчики волосся.
  • Масло жо-жо-ба легке і добре засвоюється волоссям, надаючи йому блиск і зміцнюючи кінчики.

Масло для кінчиків волосся

І так, як завжди, — маємо для вас фаворитів. Hair&Care радить від серця тільки те, чим користується сам. 

Ідеальне масло для волосся — Крем-олія живильно-зволожувальна для волосся Helen Seward Alchemy 13/0 Creamy Oil . Ніжна текстура, яка найніжніший кремчик. Треба просто розтерти його в руках, і він стане м’якою і дуже ароматною олійкою. Пом’якшує, насичує, додає природній блиск.

 

Живильно-зволожувальна крем-олія від бренда Helen Seward належить до серії Alchemy, що створена з урахуванням потреб будь-якого типу волосся. Її живильна дія базується на комплексі Sheerlight з органічними оліями арганії та солодкого мигдалю. Кремова формула під час контакту з теплом рук трансформується в легку олійку, що при нанесенні не обтяжує локони. Окрім неймовірного аромату, на волоссі миттєво з’являється розкішний блиск, а на дотик воно стає м’якеньким та легко розчісується.

Ще один засіб улюбленець — Олія для волосся “Шовковий догляд” Keune Care Satin Oil Treatment. 

 

 

Засіб вирізняється живильним ефектом, завдяки цьому навіть під час використання термічних приладів ваша зачіска збереже здоров’я і силу. Регулярне використання після основних етапів догляду дає можливість насолоджуватися блиском кожного пасма, від коренів до самих кінчиків.

І третя. Напевно, найпопулярніший засіб для відновлення та природнього блиску волосся серед наших пацієнтів та клієнтів, — олія для відновлення волосся Oway Glossi Nectar.

Згладжувальна і відновлювальна олія створена для догляду за середнім і довгим волоссям, щоб дарувати йому спокусливий блиск і приголомшливу м’якість. Засіб утворює невідчутний шар на поверхні, надійно захищаючи від упливу зовнішніх подразників та запобігаючи руйнуванню кутикули. Активні компоненти роблять волосся шовковистим і м’яким, повертаючи його до життя! Ніжна олія швидко проникає в кутикулу, живить і відновлює волосся, полегшує розчісування, захищає під час гарячої укладки.

Як вибрати масло для волосся

В асортименті Hair&Care — більше 100 різних масел для кінчиків. Жирні або легкі за текстурою, ароматні або зовсім не залишають запаху на волоссі. Важко вибрати, коли подобається все. Знаємо! Аби визначитись з вибором будь-якого засобу для волосся ви завжди можете написати нам. Ми визначимо ваш тип та стан волосся, підберемо те, що буде ефективним. І точно те, що сподобається.

 

Оберiть мову

preloader