Безкоштовна доставка від 5000 грн

Пн-Пт: 9:30-18:30

ТОП-5 засобів на осінь. Аби захистити, пом’якшити, додати барв

ТОП-5 засобів на осінь:
аби захистити, пом'якшити, додати барв

Осінь потребує любові. Про себе, здоров’я та ментальний стан. Зменшення кількості сонця, вітамінів і приємних подій точно не на краще всім нам. Кількість стресу не зменшується. Обсяг турботи про себе має зростати. Ми підібрали продукти, які захистять та наситять корисним вашу шкіру та волосся.  

🔸 Ультраживильна маска для волосся від італійського бренду Medavita. Насичує, пом’якшує, повертає природній блиск. 

🔸 Арома-кристали для кінчиків волосся від українського бренду Ptashkin Sad. Захищає кінчики, надає блиск. А волосся тримає вау-аромат весь день!

🔸 Живильний крем для рук від німецького бренду Marbert. Наполегливо радимо не забувати піклуватись про шкіру рук. Восени, взимку і завжди. 

🔸 Легкий SPF-крем для обличчя від іспанського бренду Sepai. Приємна текстура, надійний захист.

🔸Захисний бальзам для губ від українського бренду Rosabella. Захищає, живить, пом’якшує. Musthave для кожної пані.

Догляд за волоссям восени

Восени волосся, як і шкіра, може відчувати вплив перепадів температур, зменшення вологості в повітрі та інших зовнішніх факторів. Ось декілька порад для догляду за волоссям в осінній період:

  • Зволоження. Волосся може стати сухішим восени, особливо після літнього сезону. Використовуйте зволожуючі шампуні та кондиціонери.
  • Маски для волосся. Регулярно використовуйте маски для волосся, що забезпечують глибоке зволоження та відновлення. Ми завжди на зв’язку, якщо треба допомогти з вибором. Проконсультуємо, порадимо, виберемо індивідуально.
  • Зменшення теплової обробки. Старайтеся обмежити використання щипців, фенів та інших пристроїв для стайлінгу.
  • Захист від вітру та холоду. Носіть головний убір, щоб захистити волосся від холодного вітру, який може його висушити.
  • Обрізання кінчиків. Осінь — чудовий час для обрізання розщеплених кінчиків та оновлення зачіски.
  • Зменшення частоти миття. Намагайтеся не мити волосся щодня, щоб не виводити природні олії, які забезпечують захист і зволоження.
  • Здорове харчування. Включіть до раціону продукти, багаті омега-3 жирними кислотами, білками, залізом та вітамінами групи B. Обрати вітаміни також можна в нашому інтернет-магазині.
  • Масаж голови. Регулярний масаж голови може покращити циркуляцію крові у шкірі голови, що сприяє кращому росту волосся.
  • Уникайте агресивних продуктів. Старайтеся уникати продуктів для волосся з агресивними хімічними інгредієнтами.
  • Використання серумів та олій. Серуми та олії можуть допомогти запобігти пухнінню волосся та надати йому здоровий вигляд.

Правильний догляд за шкірою обличчя в осінній період

Восінь приносить з собою перепади температур, сухість повітря та інші зовнішні фактори, які можуть впливати на стан вашої шкіри. Тому осінній догляд за шкірою вимагає особливої уваги. Звісно, краще консультуватись з косметологом, аби підібрати точно правильний догляд за шкірою. Але щодо звичок, — маємо кілька простих рекомендацій. Вони допоможуть зберегти шкіру здоровою та красивою. Навіть коли за вікном — холод і сухість. 

Глибоке зволоження. Сухе повітря може висушити вашу шкіру. Використовуйте більш насичені зволожуючі креми для шкіри обличчя та рук. Окрім цього, бажано регулярно зволожувати повітря в домі. 

Ексфоліація. Восінь — чудовий час для ексфоліації шкіри, щоб видалити мертві клітини і підготувати шкіру до глибокого зволоження.

Захист від сонця. Навіть восени не забувайте про захисний крем від сонця. Ультрафіолетові промені активні навіть в хмарні дні. SPF — мастхев. Не перестанемо пропагувати це!

Бережіть руки. Піклуйтесь. Зволожуйте. Руки часто стають сухими в холодний період. Носіть рукавички та регулярно наносьте крем для рук.

Використовуйте бальзам для губ. Забезпечте свої губи зволоженням і захистом, щоб уникнути їхнього обпікання.

Догляд за шкірою ніг. Продовжуйте використовувати зволожувачі креми для ніг, а також регулярно робіть пілінг, особливо для п’яток.

Теплий душ, але не гарячий. Гаряча вода може висушити вашу шкіру. Намагайтеся приймати теплий душ. До того ж, занадто гаряча вода шкідлива для волосся та судин. Максимум — гаряча ванна на раз місяць. Це піде на користь. 

Вживайте достатньо води. Зволоження зсередини також важливе. Пийте достатньо води протягом дня. Безліч зручних додатків з нагадуваннями стануть в нагоді. 

Збалансоване харчування. Їжте продукти, багаті антиоксидантами, омега-3 жирними кислотами та вітамінами. Це допоможе шкірі виглядати здоровою і сяючою.

Підібрати доглядову косметику на осінь 

В цій статті ми підібрали ТОП-5 продуктів, які допомагають захистити шкіру та волосся восени. Але в асортименті, звісно, — значно більше корисних косметичних засобів. Ви завжди можете написати нам або просто подзвонити. Завжді раді поговорити про косметику 🙂 Допоможемо підібрати те, що буде ефективним та корисним саме для вас. 

Оберiть мову

preloader