Безкоштовна доставка від 5000 грн

Пн-Пт: 9:30-18:30

Українська косметика: 8 брендів made in Ukraine, про які має знати світ

Українська косметика:
8 брендів made in Ukraine, про які має знати світ

Зараз сильно хочеться підтримувати своїх. Говорити, бадьорити, цінувати. Дізнаватись, цікавитись, досліджувати. Українське стає відомішим. І хто як не ми маємо підтримувати українських виробників. Тих натхненних, хто продовжує створювати. І тих своїх, хто залишається в Україні та працює на її майбутнє.
Бо по-справжньому полюбити себе можна тільки якщо добре себе знати.

Радимо дізнаватись про своє більше. Ми зібрати ТОП-8 український брендів косметики, про які має знати світ. Засоби для волосся та шкіри, які гідні уваги не тільки через красиву етикетку. Унікальні формули, дієві компоненти та чесне виробництво. 

dott.

Український бренд косметики з особливим розумінням естетики. Команда dott виготовляє косметику понад 10 років. І нещодавно вони відкрили нову сторінку бьюті-індустрії під назвою «dott». Естетика, ефективність, філософія. 

dott — це парфумовані креми для рук, суфле для губ, парфумовані масажні свічки, парфумоване мило для тіла та рук і парфумовані лосьйони для тіла. Естетичне пакування, мінімалістичний дизайн, шалені аромати. 

Весь дизайн упаковки просочений символізмом. Металева туба символізує сталеву силу духу української жінки. Ланки ланцюжка — кожну з нас. Тому що де б ми не були, ми єдині. 

FEOH COSMETICS

За плечима бренду — фахівці косметології та новітніх технологій. Досвід та закоханість в косметику нового покоління — симбіоз, завдяки якому Україна побачила FEOH COSMETICS. Тут — 100% ефективні компоненти: пептиди, вітаміни, натуральні масла. Засоби вироблені згідно всім стандартам міжнародних норм GMP, на сертифікованому обладнанні та в сучасній лабораторії за всіма європейськими стандартами. 

В асортименті FEOH COSMETICS — мус для очищення шкіри на основі нового покоління очищуючих засобів — глюкамідів. Добре піниться, м’який, ніжний, не пересушує шкіру. У складі є пребіотики, екстракт ромашки та амаранту, пантенол. Є і крем для шкіри навколо очей. Сироватка для підвищення еластичності шкіри і крем для рук з комплексом масел. 

ED Cosmetics 

Натуральна косметика для шкіри. Ірина та Надія — сестри та засновниці бренду. Спільною мрією та силами створили якісний та результативний продукт з натуральних компонентів. Цьому передували роки досліджень з підбору сировини та дієвих складників. 

ED Cosmetics — це власна лабораторія для досліджень та виробничі потужності, які одного дня із мрії стали реальністю. Кожен етап виробництва продукту ретельно контролюється, удосконалюється та тримає рівень. Ірина та Надія прагнуть показати усьому світу, що українське — це про якість і результат. 

Унікальна лінійка — Caviar. Спеціально розроблена формула з екстрактом чорної ікри. Цей склад зміцнює судини, вирівнює рельєф шкіри, захищає від пігментації. 

Looky Look 

Відносно молодий український бренд косметики для волосся та тіла. Основна концепція Looky Look — натуральний склад. Повністю eco-friendly формула, яка вже роками ефективна для користувачів з різних куточків України. 

Засновниця бренду — Катерина Рекова — з юних років цікавилась косметикою. Пробувала різне, шукала унікальні формули, експерементувала з поднаннями. В 2012 році вона приїхала в Барселону з ціллю знайти цікавий європейський бренд для імпорта в Україну. Одного дня зустріла на зупинці громадського транспорту українця, який на той час вже давно жив в Іспанії та займався виготовленням косметики для волосся. Діалог надихнув Катерину створити власний бренд. На початку не було ані бізнес-плану, ані розуміння внутрішніх процесів. Було тільки шалене бажання робити те, що любить. Команда і досі невелика. За словами самої Катерини, з нею працюють тільки люди, які по-справжньому горять справою. 

Love&Loss

Бренд біосумісної косметики для волосся, тіла та обличчя. Основна цінність Love&Loss — створення якісних продуктів на основі натуральних компонентів. Саме вони активні та близькі до шкіри. Всі засоби тестуються виключно лабораторіях, жодна тварина не причетна до бренду 🙂

Сировину для продуктів Love&Loss збирають по всьому світу. Навіть з Африки та Азії. Тут немає парабенів, силіконів, мінеральних олій та інших агресивних компонентів. Тут — висока концентрація активних рослинних речовин, які допомагають волоссю та шкірі залишатись здоровими та доглянутими. 

[M]2O

Бренд [M]2O заснований хіміком та фармацевтом у 2017 році. Тут не зберігають баночки місяцями. Тут готують кожен засіб в день замовлення клієнта. Тому свіжість та ефективність — стовідсоткові. [M]2O об’єднує найкращі рослинні компоненти та інноваційні формули. 

Вся команда [М]2О має спеціальну хімічну освіту, від технолога до менеджера, тож ви можете бути впевнені в професіоналізмі від виготовлення до консультування.

[М]2О поєднує в собі дієві формули, найкращі сертифіковані компоненти, естетику і мінімалізм. Тут піклуються про навколишнє середовище – приймають тару на reuse (повторне використання), 80% продукції знаходиться у склі, а пластик використовують виключно той, який підлягає переробці.

PTASHKIN SAD

Ptashkin Sad – це природний шлях до контакту людини з власним тілом, з власною природою. Це магічний ритуал, під час якого ти зупиняєшся, щоб відчути справжню, глибоку і чуттєву любов до себе.

Продукти PTASHKIN SAD – це дивовижне переплетіння формул, які не просто доглядають, а нагадують шкірі, якою вона може бути. У виробництві косметики використовуються виключно рослинні та інноваційні інгредієнти з Європи та Азії, які відповідають міжнародним стандартам органічної косметики. Уся сировина має сертифікати якості.

Історичне коріння косметики – це садки, ліса та поля. На цьому фундаменті вони й тримаються: беруть природу, додають технології, і вуаля, — садок на полиці. Виключно екологічні матеріали для баночок і коробочок, природній склад, помітний ефект. Повільний. Тому що швидко діє тільки синтетика. 

ROSABELLA

Засновниця бренду — б’юті-блогер, авторка телеграм-каналу «Мовою шкіри»  Анжеліка Салабаш. Роками дівчина шукала ідеальний для себе догляд. Врешті, створила свій! Основною метою було створити потужний активний склад в сімбіозі з м’якою фізіологічною рослинною основою. Цей комплекс мав би змінювати шкіру без виснаження. 

І це вдалося. Rosabella — натуральна косметика, яка відновлює шкіру та волосся. Підходить для будь-якого віку, типу шкіри та життєвих обставин (вагітність, годування, підліткові гормони). Це фізіологічна активна косметика, яка відтворює склад нашої шкіри, повертаючи їй рівновагу та здоров’я без насилля. 

Підтримуйте українське. Досліджуйте, тестуйте, дізнавайтесь. Воно варте нашої підтримки та любові. 

Оберiть мову

preloader