Безкоштовна доставка від 5000 грн

Пн-Пт: 9:30-18:30

Олександр Гальперин
лікар-ендокринолог, трихолог

Як доглядати за бородою? Прості поради від Hair & Care

Як доглядати за бородою?
Прості поради від Hair & Care

Олександр Гальперин

лікар-ендокринолог, трихолог


Борода потребує догляду. Вона ніколи не стане красивою, густою і здоровою без належного догляду. Ми зібрали кілька простих правил, які допоможуть вам самостійно вдома чаклувати над своєю рослинністю, аби росла красивою і об’ємною.

  • Регулярно мийте бороду. Щодня мити бороду не обов’язково, але регулярне миття допоможе зберегти її чистою та здоровою. Використовуйте шампунь для бороди, щоб очистити її від забруднень. Ретельно, масажними рухами, вимиваємо бруд зі шкіри обличчя і проходимось по всій довжині волосся бороди. 
  • Використовуйте бальзам для бороди. Вона потребує зволоження та живлення, тому використовуйте бальзам для бороди, щоб зберегти її м’якою та гладкою. Бальзам також допомагає запобігти появі лусочок та подразнення шкіри. Від такої турботи вона одразу стає слухняною, м’якою і лагідною. Ми про бороду зараз, а ти?

  • Розчісуйте бороду. Регулярне розчісування бороди допомагає зберегти її вигляд охайним та доглянутим. Використовуйте гребінець для бороди або м’яку щітку, щоб розчесати волосся та розподілити бальзам по всій бороді. Це допомагає покращити кровообіг, пробуджує фолікули, активує ріст нових волосин. 
  • Підстригайте бороду. Ножицями, не машинкою. Така стрижка бороди допомагає зберегти її форму та стиль. Регулярно відвідуйте барбера або самі підстригайте бороду за допомогою ножиць та гребінця.
  • Доглядайте за шкірою під бородою. Шкіра під бородою може бути схильною до подразнень та появи лусочок. Регулярно використовуйте м’який скраб або ексфоліант для шкіри під бородою, щоб зберегти її здоровою та чистою.
  • Уникайте використання агресивних продуктів. Уникайте використання продуктів для волосся, які містять агресивні хімічні речовини. 

Борода — те саме волосся. Воно потребує догляду, вітамінів і регулярної стрижки. Радимо відвідувати барбера або перукаря хоча б раз на два тижні. Це збереже красу та охайну форму щодня. А якщо маєте видимі проблеми із ростом бороди, — завжди готові консультувати онлайн або офлайн в клініці в Києві. Hair & Care — інтернет-магазин, створений лікарями трихологами. Ми лікуємо облисіння, себорею, лупу та будь-які інші проблеми, пов’язані з волоссям. 

 

Оберiть мову

preloader