Безкоштовна доставка від 5000 грн

Пн-Пт: 9:30-18:30

Японські краплі для очей: чому вони такі популярні в Японії?

Японські краплі для очей:
чому вони такі популярні в Японії?

Використання цифрових пристроїв зростає у всьому світі. Будемо чесні — ми постійно в гаджетах. Новини, робота, фільми перед сном — все це шкодить нашим очам. Людське око негативно сприймає світло, відбите від екрану. Це давно —  не міф, не секрет і не забобон. Наші очі потребують такої самої уваги та догляду, як волосся та шкіра. 

 

Дивлячись постійно в телефон чи екран комп’ютера, ми рідше моргаємо. Помічали? Око пересушується, стає більш вразливим до сонячних променів. А під вечір ми відчуваємо шалену втому очей. Важко дивитись в екран, важко заснути та відпочити. Японські краплі — наше відкриття! Вони користуються популярністю серед японців різного віку та роду діяльності. З вітамінами, для работи за ПК, омолоджуючі, відбілюючі, для спокійного сну. Вони — різні. І ми хочемо вас з ними познайомити. 

Що таке Японські очні краплі? 

Це ефективні профілактичні препарати для зменшення, а іноді і усунення абсолютно різних проблем із зором. Японські очні краплі містять 3 ключових вітаміна: А, Е і В3. Ці вітаміни живлять очі, знімають сухість і втому, позитивно впливають на очі. Всі краплі мають різний індекс свіжості. Це показник вмісту ментолу. Таким чином, найменший Індекс — найлегший, а найбільший — для «професіоналів» 🙂 Деякі японські очні краплі продаються без рецепта, а інші призначаються лікарями. Це залежить від складу очних крапель і їх лікувальних властивостей. В нашому асортименті — тільки ті, які ви можете купити без рецепта. Напишіть нам, допоможемо підібрати. 

Навіщо купувати Японські очні краплі та які їх переваги

Ми регулярно доглядаємо і живимо нашу шкіру та волосся, але очі є найбільш вразливими з усіх органів людини. І вони потребують ретельного профілактичного догляду. Японські очні краплі містять багато інгредієнтів, які запобігають захворюванням очей і покращують здоров’я.

Корисні компоненти японських очних крапель 

  • Антиоксиданти запобігають розвитку запальних процесів і захищають очі від пошкодження вільними радикалами.
  • Вітаміни А, Е і В6:
  • Вітамін А допомагає запобігти сухість очей і поліпшити зір в сутінках.
  • Вітамін Е, що міститься в японських очних краплях, захищає кровоносні судини очей.
  • Вітамін В6 зміцнює тканини очей, запобігає розвитку катаракти і ретинопатії.
  • Зволожуючі інгредієнти: гліцерин, гіалуронова кислота і поліетиленгліколь — сприяють якісному зволоженню і запобігають сухості очей.
  • Екстракти рослин живлять сітківку, покращують обмінні процеси в клітинах, забезпечують кровоносні судини поживними речовинами.

Рекомендація Hair&Care

Краплі нічні для очей краплі з гіалуронкою ROHTO Night 13 мл. 

Універсальні, з індексом свіжості 2, для всіх. Легенька концентрація ментолу швидко освіжає, знімає втому та перенавантаження, заспокоює. Можна користуватись протягом робочого дня. Через декілька хвилин після використання — легкість та відчуття відпочивших очей. Радимо!

Краплі для очей відбілюючі LION Whiteye 15 мл.

Знімають почервоніння та запалення, відбілюють склерку ока, прибирають свербіж та втому. Зволожують око, яке може пересушуватись від тривалого носіння контактних лінз або віл пилу навколишнього середовища. Індекс свіжості — 3.

Універсальні краплі ROHTO Vita 40α 12 мл.

Ці малючки теж з індексом свіжості 3. Для всіх, для будь-якого віку. Особливості ROHTO Vita 40α: краплі містять 4 цінних компоненти, які зменшують втому очей та позитивно впливають на чіткість зору: натуральний вітамін Е сприяє покращенню кровообігу та усуває напруження очей; вітамін B6 сприяє прискоренню метаболізму клітин очей; хондроїтин сульфат натрію захищає поверхню рогівки ока і запобігає розвитку захворювань очей; L-калію аспартат насичує очі киснем і знімає втому.

Як використовувати Японські очні краплі 

  1. Дотримуйтесь правил гігієни: тримайте руки в чистоті. 
  2. Зніміть контактні лінзи: щоб уникнути побічних ефектів і відчуття печіння. Лінзи варто зняти за 5-10 хвилин до та не надягати після крапель хвилин 15. 
  3. Правильне поводження: струсіть флакон, нахиліть голову назад або ляжте, чистими руками відведіть нижню повіку назад і закапайте необхідну кількість очних крапель в кут ока, щоб шийка флакона не торкалося самого ока. Потім повільно моргайте, щоб ліки рівномірно розподілилися.
  4. Зверніть увагу на дозування: дотримуйтесь рекомендацій та вказівок в інструкції. 
  5. Дотримуйтесь правил зберігання: на упаковці міститься докладна інструкція по зберіганню очних крапель в Японії. Зберігання важливо для здоров’я очей і зору. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо у вас є сумніви щодо використання очних крапель під час використання.

Купити очні краплі 

Японські очні краплі — це скарб. І ми дуже радимо познайомитись з ними ближче. Ми співпрацюємо з постачальниками з Японії, тому кожна баночка — тільки оригінальна і має хороший термін придатності. Ми завжди готові допомогти вам вибрати і вибрати той, який вам обов’язково сподобається і підійде. Будь ласка, зв’яжіться з нашим менеджером за порадою.

 

Оберiть мову

preloader